Home / vrijetijd / Een hotel online boeken, hoe doe je dat goed?

Een hotel online boeken, hoe doe je dat goed?

Persoonlijk vind ik het boeken van een hotel één van de leukste dingen die er is. Normaal ben ik helemaal niet echt van het uitgeven van geld, maar het wegdromen voor een computerscherm bij de gedachte aan een fantastische vakantie vind ik één van de prettigste ervaringen. Dit weten ook grote boeking sites en zij spelen hier natuurlijk maar wat graag op in. Lachende mensen, altijd zon en alles wat er bij een perfecte vakantie hoort. Toch moet je goed opletten met waar je jouw droom vakantie gaat boeken. Een hotel boeken kan namelijk veel goedkoper dan dat jij denkt en ik ga je vertellen hoe!

Zoek via vergelijkingsites, maar boek via de hotel website

Een vergelijkingssite vraagt aan de hotel website een percentage van de marge bij iedere booking, dit zorgt ervoor dat een hotel zijn of haar prijzen moet aanpassen op de prijzen van de booking website. Nu zou je misschien zeggen: als het hotel dat niet wilt moeten ze niet op vergelijkingssites staan. Helaas is dat niet zo simpel. Wanneer je als hotel niet meedoet aan het hele vergelijkingssite spelletje sta je ten dode opgeschreven. Daarnaast geven deze websites je vaak een prima beeld van de mogelijkheden, dus in de basis zijn deze websites niet slecht. Wanneer je echter niet de hoofdprijs wilt betalen of wilt bekijken of er nog een aantal extraatjes te halen zijn. Is het een goed idee om, voordat je boekt, een kijkje te nemen op de website van het hotel zelf. Zo geeft dit hotel Hilversum op dit moment korting op het ontbijt wanneer je boekt via hun website. Een prima optie lijkt mij.

Fijne vakantie

Ik wens je een ontzettend fijne vakantie en weet zeker dat jouw vakantie een daverend succes wordt met deze tips. Je weet in ieder geval zeker dat je niet teveel betaalt en dat is wat telt.

Rate this post

About iq.lars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *