Tweet
Home / voedsel / The Bastard Medium, de ideale barbecue!

The Bastard Medium, de ideale barbecue!

The Bastard Medium, de ideale barbecue!
Om te kunnen barbecueën heb je natuurlijk een goede barbecue nodig. Een barbecue is een gebruiksvoorwerp die wordt gebruikt om vlees, kip, vis en ander voedsel te kunnen roosteren/grillen. Barbecueën is ideaal om te doen wanneer het lekker warm weer is. De houtskool barbecue is namelijk alleen geschikt om buiten te gebruiken. De elektrische barbecue daarentegen is ook geschikt om binnenshuis te gebruiken.

 

bbq-bastardHoe maak je de beste keuze?

Tegenwoordig is er een ruim aanbod aan barbecues. Maar wat is nu de ideale barbecue?

Je kunt zeggen dat elke barbecue zijn voor- en nadelen heeft. Zo heb je bijvoorbeeld de gasbarbecue. Het voordeel van deze barbecue is dat je weinig last van rook hebt en je bent een stuk sneller klaar met de voorbereiding. Wat dan weer een nadeel kan zijn is dat je plotseling merkt dat je niet verder kunt barbecueën omdat je gasfles leeg blijkt te zijn. Doordat je geen gebruik maakt van kolen, mis je ook de échte barbecue geur.

 

De tweede optie is een elektrische barbecue. Deze is een stuk makkelijker in gebruik. Het enigste wat je hoeft te doen is een stekker in het stopcontact steken en in een mum van tijd is deze gebruiksklaar. Het nadeel van deze barbecue is dat deze niet geschikt is voor als je in een park of lekker op een strand wilt barbecueën.

Als laatste optie is er de enige echte houtskool barbecue. Hierbij heb je de heerlijke barbecue geur en de barbecue geeft je eten een specifieke smaak. Ook is deze barbecue perfect geschikt om in een park of lekker op een strand te barbecueën.

Een voorbeeld van een goede houtskool barbecue is bijvoorbeeld The Bastard Medium.

 

The Bastard Medium.

The Bastard Medium bestaat net zoals alle andere modellen uit cordieriet keramiek.

Hierdoor is deze barbecue bestand tegen hoge temperaturen tot maar liefst 450 graden. Ook houdt de hitte zich goed vast. Je kunt zeggen dat deze barbecue een allround cooker is. Je kunt er namelijk op roken, stoven, grillen, slowcooken en bakken. Het is dus geschikt voor eigenlijk elk gerecht!

 

Wil je meer informatie over The Bastard Medium?

Neem dan snel een kijkje op :

www.cookersandgrills.nl/product-categorie/the-bastard/the-bastard-medium

5/5 - (1 stemmen)

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *