Home / vervoer / Export kisten zijn geschikt voor iedere sector

Export kisten zijn geschikt voor iedere sector

Export kisten van Zamko: altijd stevig en betrouwbaar

Met de kisten van Zamko kun je er van op aan dat je export veilig verloopt. Wij verkopen alle soorten en maten voordelige kisten, geschikt voor gebruik in alle verschillende sectoren, van elektronica tot agrarische producten. Voor opslag en vervoer zijn de export kisten van Zamko de absolute standaard. Ontdek hoe wij ook jouw logistieke proces kunnen optimaliseren door het transport van goederen betrouwbaarder en veiliger te maken, en hoe je veel kosten kunt besparen door het gebruik van onze herbruikbare, stevige en flexibele palletkisten.

Export kisten voor alle sectoren

Je wil het liefst je producten vervoeren zonder daarbij enig risico te lopen. Helaas gebeurt het nog te vaak dat voor het exporteren van producten geen kisten gebruikt worden. Daarmee loop je als bedrijf onnodig gevaar op beschadiging van producten, en is de veiligheid van het personeel in het geding. Maar het gebruik van kisten beschermt niet alleen: het verhoogt ook efficiëntie. Palletboxen zorgen ervoor dat producten niet meer uit de pallets kunnen steken en maakt het makkelijker om de ruimte goed in te delen en pallets te stapelen. Daarmee wordt veel ruimte bespaard. Dankzij de lage kosten, verdienen de beschermende kisten zichzelf al binnen een of twee keer terug.
Met de nieuwe of tweedehandse kisten van Zamko kan je er op aan dat je opslag en vervoer optimaal is. De jarenlange ervaring en professionele insteek van Zamko garandeert robuuste en vrijwel slijtagevrije export kisten die meermalen gebruikt kunnen worden. Daar kun je van op aan. We leveren kisten in alle standaardmaten, zowel in hout als in plastic en stalen uitvoeringen. Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk snel op onze website voor meer informatie over al onze producten en de voordeligste prijzen voor kisten en accessoires.

Rate this post

About Vincent

Check Also

Dé scootmobiel van 2015: Quingo Flyte! 

Scootmobielpagina heeft tot scootmobiel van het jaar 2015 de Quingo Flyte gekozen. Deze scootmobiel valt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *