Home / vervoer / Een expert in palletboxen

Een expert in palletboxen

Op www.pallet-boxen.nl staat een groot aanbod palletboxen te koop. Onze webshop onderscheidt zich door onze jarenlange ervaring, onze voordelige prijzen en ons grote assortiment. We hebben onder andere houten palletboxen en kunststof palletboxen. Daarnaast hebben we zowel nieuwe als gebruikte palletboxen in ons assortiment. De palletboxen zijn bovendien altijd inklapbaar.

 

Een groot assortiment

Een van de kenmerken van onze webshop is ons grote assortiment. We hebben zowel nieuwe als tweedehands palletboxen tot onze beschikking. Dit is een van de redenen dat we een voordelig tarief kunnen garanderen. De tweedehands palletboxen zijn soms slechts één keer gebruikt, waardoor ze technisch gezien altijd in een uitstekende staat verkeren. De inklapbare palletboxen zijn ook erg handig in gebruik. Het handige van het inklappen is dat er veel meer ingeklapte palletboxen in een vrachtwagen passen, waardoor het retour transport nog goedkoper kan zijn. Al onze palletboxen zijn inklapbaar of opvouwbaar, hoewel er wel verschillende systemen zijn. Bij het loswandige systeem worden er met behulp van klemhaken vier losse wanden op de rand van de pallet vastgezet. Het opvouwbare systeem kan uit één geheel direct plat gevouwen worden. Naast de verschillende manieren van inklappen zijn er ook verschillende afmetingen en materialen van de palletboxen. Zo hebben we bijvoorbeeld houten, stalen en kunstof palletboxen. Als klant is het soms dan ook lastig om het juiste type te kiezen voor een logistiek project. Onze jarenlange ervaring kan hierbij helpen. Wij hebben immers al vele malen aan de basis gestaan van succesvolle logistieke projecten. Op afspraak is het dan ook mogelijk om bij ons langs te komen voor persoonlijk advies. Ons magazijn is gevestigd in Eindhoven en wij staan graag voor u klaar.

 

De voordelen van palletboxen

Het gebruik van palletboxen voor een logistiek proces brengt veel voordelen met zich mee. Of het nu gaat om transport met vrachtwagens of om opslagruimte, onze palletboxen zijn ideaal om te gebruiken. De palletboxen zorgen bijvoorbeeld voor een goede bescherming van de producten of goederen die vervoerd worden. Vaak wordt nog wikkelfolie gebruikt ter bescherming, maar de palletboxen zijn een stuk steviger. Daarnaast is het ook beter voor het milieu om geen wikkelfolie te gebruiken. De palletboxen kunnen ook prima opgestapeld worden. Dit levert grote voordelen op voor de beladingsgraad van vrachtwagens. Doordat de palletboxen op elkaar gestapeld kunnen worden, wordt de laadruimte optimaal benut. Hetzelfde principe geldt voor opslagruimtes. De palletboxen zijn dan ook zeer geschikt om te gebruiken als opslag. Als de producten aangeleverd worden in de palletboxen, dan is het bovendien niet nodig om ze eerst over te plaatsen in speciale rekken. De palletboxen kunnen direct vanuit de vrachtwagen in de opslagruimte geplaatst worden. Tenslotte zorgen de palletboxen ook voor een betere diefstal preventie, omdat de meeste palletboxen beschikbaar zijn met een deksel.

Rate this post

About Vincent

Check Also

Alle voordelen van palletkisten

Duurzame palletkisten tegen schappelijke prijzen Met palletkisten van MP kies je voor de optimale oplossing …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *