Home / vervoer / Dé scootmobiel van 2015: Quingo Flyte! 

Dé scootmobiel van 2015: Quingo Flyte! 

Scootmobielpagina heeft tot scootmobiel van het jaar 2015 de Quingo Flyte gekozen. Deze scootmobiel valt positief op door zijn veiligheid, comfort, wendbaarheid én vervoerbaarheid. Met name deze laatste kwaliteit maakt de Quingo Flyte extra bijzonder. Deze scootmobiel rijdt zichzelf namelijk in en uit uw auto. Dit kan dankzij het bijbehorende Flyte station dat de scootmobiel veilig en stabiel in uw auto vastzet. U hoeft slechts een lichtgewicht aluminium oprijplaat uit uw auto te schuiven, een simpele afstandsbediening te gebruiken en de scootmobiel lost of laadt zichzelf. Dit alles in minder dan 60 seconden én zonder dat u hoeft te tillen.

De QuingoFlyte Hah heeft daarnaast als 5-wiel scootmobiel nog meer kwaliteiten. Net als bij een 3-wiel scootmobiel is de draaicirkel kort. Echter daar waar een 3-wiel scootmobiel nog weleens kan kantelen bij bijvoorbeeld een stuurfout, is de 5-wiel scootmobiel stabiel. Met de 5-wiel scootmobiel manoeuvreert u zo in de kleinste ruimten. Nog een pluspunt is het comfort. De 4-wiel scootmobiel is namelijk ook stabiel, maar verliest wel beenruimte. De 5-wiel scootmobiel daarentegen zorgt ook voor veel beenruimte. Het comfort van de Quingo Flyte wordt nog verder uitgebreid door een verhoogde zitpositie en verstelbare voetsteunen. Dit alles zorgt voor een ideale ergonomische zithouding, waardoor de Quingo Flyte ook ideaal is voor langere ritten. En deze kun je zeker maken met deze scootmobiel, doordat zijn maximaal bereik maar liefst 37 kilometer is bij één enkele lading van de vier ultradunne batterijen. Dit is zelfs uit te breiden naar 50 kilometer.

Ten slotte heeft de Quingo Flyte een speciale Quingo smartbumper. In geval van botsing zorgt deze voor een schokvermindering en beschermt deze bumper de carrosserie tegen beschadiging.

Kortom de Quingo Flyte is een ideale scootmobiel en verkozen tot dé scootmobiel van het jaar 2015!

Rate this post

About admin

Check Also

Alle voordelen van palletkisten

Duurzame palletkisten tegen schappelijke prijzen Met palletkisten van MP kies je voor de optimale oplossing …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *