Home / vervoer / Alle voordelen van palletkisten

Alle voordelen van palletkisten

Duurzame palletkisten tegen schappelijke prijzen

Met palletkisten van MP kies je voor de optimale oplossing voor vrijwel elk type transport. Dankzij de handige, flexibele en bestendige kisten van MP beschik je over een veilige en praktische vervoeroplossing voor jouw bedrijf. Met de hoogste kwaliteit materialen levert MP kisten die veelvuldig gebruikt worden door in de gehele internationale transportindustrie, van de chemische industrie tot in de tot de agrarische sector. Grote bedrijven als Philips, Siemens en Toshiba behoren tot ons uitgebreide klantenbestand. Al meer dan vijftig jaar lang de beste kisten voor transport, tegen de meest voordelige tarieven gefabriceerd in Veldhoven.

De palletkisten van MP zijn wereldwijd de standaard

De transportindustrie draait op de kisten van MP. Met meer dan anderhalf miljoen kisten verkocht is de naam MP synoniem geworden met betrouwbaarheid, duurzaamheid en flexibiliteit. De typisch Hollandse ambachtelijkheid en de jarenlange ervaring garandeert dat je een palletkist koopt die gemiddeld meer dan 500 logistieke handelingen doorstaat. De robuuste pallets waarborgen een veilig en probleemloos transport. De kisten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Nederlandse of Europese standaard afmetingen. Overigens kunnen palletkisten ook op maat gemaakt worden, naar gelang de behoeftes van de klant.
Dankzij het ingenieuze modulaire systeem kunnen de kisten van MP naar wil in elkaar gezet worden of uit elkaar gehaald worden door een enkele persoon. Dat maakt het gebruik van de kisten flexibeler, verhelpt oncomfortabel uitladen van producten bij werknemers op de vloer en bespaart transportruimte bij leeg vervoer. Het modulaire design gaat niet ten koste van stevigheid en is vrijwel niet onderhevig aan slijtage. In het onwaarschijnlijke geval dat een van de kisten toch een beschadiging oploopt, kan reparatie van kisten ter plekke in Veldhoven gebeuren. Kijk op de website voor het uitgebreide assortiment voordelige kisten van MP Packaging en verzeker een veilig en efficiënt transport.

Rate this post

About Vincent

Check Also

Dé scootmobiel van 2015: Quingo Flyte! 

Scootmobielpagina heeft tot scootmobiel van het jaar 2015 de Quingo Flyte gekozen. Deze scootmobiel valt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *