Home / overige / Waarom een palletbox aanschaffen?

Waarom een palletbox aanschaffen?

Waarom een palletbox aanschaffen?
Palletboxen zijn opslagboxen die met name handig zijn voor bedrijven die grote hoeveelheden goederen willen vervoeren. De palletboxen zijn uitermate geschikt voor vervoer in vrachtwagens, maar ook voor transport per schip. Het gebruik maken van een palletbox is voor iedereen aan te raden, omdat je betrekkelijk weinig risico loopt. Veel bedrijven kiezen er namelijk nog voor om hun goederen los op een pallet te stapelen en de pallets apart in te laden.

Dit brengt de nodige gevaren en ongemakken met zich mee. Producten die los op een pallet worden gestapeld, kunnen niet hoog opgestapeld worden zonder dat ze het risico lopen om te vallen. Ook mogen werknemers van de arbodienst niet te hoog stapelen. Verder gaat er heel veel ruimte verloren wanneer er slechts gebruik wordt gemaakt van losse pallets. Dit heeft meerdere oorzaken. Er zit veel lucht tussen de afzonderlijke pallets en producten en het is vrijwel niet mogelijk om de pallets op te stapelen. Ook staan de goederen minder stevig wanneer zij niet omsloten zijn door wanden. De kans op beschadiging is groot, omdat producten kunnen gaan schuiven of omvallen. Een klant zal spullen met krassen, schaafplekken, deuken of andere beschadigingen niet accepteren.

Deze ongemakken kunnen worden voorkomen door de pallets in palletboxen te plaatsen. De producten op de pallets kunnen niet omvallen, de wanden van de palletboxen beschermen de inhoud. Ook zijn de palletboxen beschermd tegen diefstal. Dit zorgt ervoor dat je niet te maken krijgt met nadelige economische gevolgen door beschadigde of gestolen goederen. Omdat palletboxen makkelijk te stapelen en in de delen zijn, gebruik je de ruimte optimaal. Hierdoor kun je meer goederen per keer vervoeren en bespaar je jezelf extra ritten en/of vaartochten. Ook dit voel je in je portemonnee. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken dat het veel gedoe is om de palletboxen weer mee terug te nemen. Al onze palletboxen zijn plooibaar en zijn dus eenvoudig in te klappen.

Assortiment
Op www.pallet-boxen.nl vind je een uitgebreid aanbod aan palletboxen. Houten palletboxen, kunstof palletboxen en MPboxen zijn allemaal bij ons te koop. De prijs van een nieuwe palletbox is al laag, maar als je echt goedkoop een palletbox wilt kopen, dan schaf je een tweedehands kunststof, houten of MP (pallet-)box aan. Al onze palletboxen zijn goedkoop, betrouwbaar en makkelijk te bestellen. Ze zijn geschikt voor zowel vervoer als opslag. Een brok zekerheid koop je dus bij ons, in de vorm van een degelijke en veilige palletbox.

Rate this post

About Vincent

Check Also

Bijles krijgen in de moderne stad Rotterdam

Er komen tegenwoordig steeds meer verschillende studenten bij. Ook zijn er tegenwoordig steeds meer steden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *