Home / overige / Tarieven van bijles

Tarieven van bijles

Als je een goed en erkend bureau hebt waar je bijles bij hebt kun je verschillende pakketten afnemen met verschillende tarieven. Het is over het algemeen zo, hoe meer bijles uren je afsluit hoe goedkoper het tarief per uur wordt. Het is dus gemakkelijker als je weet dat je veel bijles uren nodig zult hebben dat je een pakket afsluit met meerdere uren zodat je uiteindelijk bij de totaal som minder geld kwijt zult zijn. Sommige mensen vinden de tarieven voor bijles erg aan de hoge kant. Dit kan ik begrijpen, maar je moet wel onthouden dat bijles je wel kan helpen bij het behalen van je examens of toetsen.

Welke pakketten kun je afsluiten?

De pakketten die je kunt afsluiten verschild natuurlijk per bureau, maar over het algemeen zijn dit flexibele urenpakketten. Dit houdt in dat je jouw urenpakket altijd op de eerste van de maand op kunt zeggen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet alle uren kunt benuttigen in een maand, dan kun je de uren die je de vorige maand niet op hebt gemaakt gewoon meenemen naar de volgende maand. Dit is ideaal want zo betaal je niet voor niks. Als je de uren niet meer kunt nemen of je wilt de eerst volgende maand stoppen waardoor je de openstaande uren niet op kunt maken, moet je even contact opnemen met je bureau waar je bijles bij hebt.

Geen andere kosten naast je pakket

Bij sommige bureaus komt het nog wel eens voor dat er extra kosten bijkomen. Maar als je een flexibel urenpakket bij Studentsplus afsluit weet je vrijwel zeker dat er geen extra kosten bij zullen komen. Je betaald namelijk geen inschrijfkosten. Een vergoeding van de reiskosten van je huis naar de locatie of je begeleider wordt, zoals je wel na kunt gaan, niet vergoed.

Rate this post

About Ruben.w

Check Also

Bijles krijgen in de moderne stad Rotterdam

Er komen tegenwoordig steeds meer verschillende studenten bij. Ook zijn er tegenwoordig steeds meer steden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *