Home / elektronica / Smartphone reparatie nodig? Vind een bedrijf!

Smartphone reparatie nodig? Vind een bedrijf!

Smartphone reparatie nodig?

Smartphone reparatie
Smartphone reparatie

Je favoriete device zoals je iPhone of Samsung Galaxy kapot? Oei! Dat is vervelend want nu kan je niet appen of facebooken. Gelukkig is het (laten) repareren zo gedaan! Let op, vaak is het zo dat je de reparatie kan laten vergoeden door je inboedel verzekering, hierover later meer.

Wat gaat er kapot?

Als je de smartphone laat vallen, kan dit 10 keer en ook 100 keer goed gaan, maar soms is het ook na 1 keer vallen gelijk gebeurd; ‘een scheur in je beeldscherm’ oeps! Meestal is je telefoon nog wel te gebruiken maar zit je met een irriterend scheur (of meerdere scheuren) wat toch best vervelend is en ook nog eens pijn aan je vingers kan gaan doen. Je kan zelf je scherm vervangen, hierover is veel te vinden op internet (Youtube) maar dan zit je met de aanschaf van de onderdelen en verzendtijd en meestal wil je toch zo snel mogelijk je smartphone weer gebruiken. Het is dan het beste om hem te laten repareren bij een reparatiespecialist bij jou in de buurt.

Smartphone laten repareren

Zoals eerder aangegeven is de reparatie van je smartphone door een bedrijf vaak gedekt door je inboedel verzekering, je kan je toestel ook los verzekerd hebben en daardoor kunnen alle kosten vergoed worden door de verzekeraar als je het laat repareren door een bedrijf. Via Monteurgids vind je een smartphone reparatie bedrijf bij jou in de buurt, vul je postcode in en vind een bedrijf in de buurt. Vaak vallen de kosten voor het laten repareren van een beeldscherm best mee, gemiddeld tussen de 30 en 80 euro.

Kosten vergoed door verzekering?

De inboedelverzekering vergoed vaak reparatiekosten die je hebt aan o.a. je telefoon. Informeer bij je verzekering of dit inderdaad het geval is. Natuurlijk zal hier wel een limiet aan zitten, dus na elk weekend je telefoon laten repareren zou geen optie zijn. Informeer ook goed over het eventueel eigen risico en de gevolgen voor de eventuele verhoging van de premie.

5/5 - (1 stemmen)

About Sander Schmidt

Check Also

Bijles krijgen in de moderne stad Rotterdam

Er komen tegenwoordig steeds meer verschillende studenten bij. Ook zijn er tegenwoordig steeds meer steden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *