Home / overige / palletboxen kopen

palletboxen kopen

Ben je op zoek naar een palletbox die je product beschermt tegen beschadiging en diefstal, die tevens makkelijk inklapbaar is en zo gestapeld kan worden dat je geen lucht transporteert, maar de ruimte optimaal benut? Dan ben je bij www.pallet-boxen.nl aan het juiste adres. Wij leveren een diversiteit aan inklapbare palletboxen. We hebben onder andere houten palletboxen en MP boxen te koop. Je kunt een gebruikte, maar ook een nieuwe houten palletbox of MPbox bij ons bestellen.

MP boxen
Een MPbox is een combinatie van een houten palletbox met een metalen frame. Specifieker gezegd: de houten wanden worden bij elkaar gehouden door een metalen raamwerk. Onze MP boxen zijn flexibel, stevig en makkelijk te stapelen. Ze zijn erg eenvoudig in te passen in het productie- en transportproces van jouw bedrijf. Ondanks het feit dat de MP boxen er vrij robuust uitzien, zijn al onze MPboxen makkelijk opvouwbaar.


Houten palletboxen
Wij verkopen ook goedkope handzame houten palletboxen. Net als de MP boxen (en alle andere palletboxen die je bij ons kunt kopen) is de houten palletbox plooibaar. De (losse) houten wanden houden alles goed op hun plaats en voorkomen dat de producten die je vervoert schade oplopen. Ook tweedehands houten palletboxen zitten in ons assortiment.

Onbezorgd transport
Als je je geen zorgen wil maken over het transport van grote hoeveelheden (waardevolle) spullen en als je er zeker van wilt zijn dat je een tevreden klant erbij hebt, dan doe je er goed aan om bij ons je palletbox(en) te kopen. Zowel de MP box als de houten en de kunststof palletbox zijn meer dan betrouwbaar. Of je je goederen nu per vrachtwagen, schip of ander vervoersmiddel transporteert: onze palletboxen zorgen ervoor dat de lading veiliger worden vervoerd dan wanneer je losse pallets met producten inlaadt.

Wij houden ons al jarenlang bezig met het leveren van kwalitatief goede, inklapbare en goedkope palletboxen. Bij ons kun je terecht voor kunststof palletboxen, houten palletboxen en MP boxen. Onze ruime ervaring met het verkopen van de MP box, houten palletbox en kunststof palletbox zorgt ervoor dat je de beste palletbox kunt kopen, zowel nieuw als gebruikt.

Rate this post

About Vincent

Check Also

Bijles krijgen in de moderne stad Rotterdam

Er komen tegenwoordig steeds meer verschillende studenten bij. Ook zijn er tegenwoordig steeds meer steden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *