Home / muziek / cd, dvd, blu-ray en hoesje laten bedrukken?

cd, dvd, blu-ray en hoesje laten bedrukken?

Je hebt een feestje georganiseerd en alles gefilmd, dit wil je op een cd, dvd of blu-ray zetten, dan kan een leuke opdruk op de cd, dvd of Blu-ray natuurlijk niet ontbreken. Verras je vrienden hiermee, dat vinden ze vast heel erg leuk.

Wij kunnen jouw hier gemakkelijk mee helpen, in onze online ontwerpstudio kun je zelf heel gemakkelijk een ontwerp samenstellen dat op jouw cd, dvd of Blu-ray disc gedrukt kan worden. Dat kun je doen doormiddel van het toevoegen van afbeeldingen. Ook zijn er verschillende symbolen beschikbaar in onze ontwerpstudio die je in een gewenste kleur op je cd, dvd of Blu-ray kunt laten drukken.

Als je denkt wauw dat is zo mooi die disc, die ga ik bestellen dan kun je zelf ook nog een mooi hoesje ontwerpen waar in je de disc kunt opbergen. Ook dat kun je doen in onze online ontwerpstudio, voeg weer een of meerdere gewenste afbeeldingen toe, verschuif deze naar de gewenste plaats, ook kun je kiezen uit een groot aantal symbolen kiezen die je op jouw hoesje kunt drukken in vele kleuren variaties.

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht om grote aantallen cds, dvds, Blu-rays en bijpassende hoesjes te laten bedrukken. Heb je in je bedrijf geen creatieveling dan kun je de gewenste afbeeldingen en teksten naar ons toe sturen en maken wij een mooi en flitsend ontwerp voor jouw cds, dvds, Blu-rays en hoesjes.

Bedrijven en consumenten kunnen bij ons terecht voor het bedrukken van cds, dvds Blu-rays en hoesjes vanaf 25 stuks, de wallet hoes is een uitzondering deze bedrukken wij pas vanaf 50 stuks.

Rate this post

About Vincent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *