Home / mode / Ti Sento sieraden

Ti Sento sieraden

Sinds 2003 hebben de Ti Sento sieraden snel een plaats verworven tussen de vele sieraden merken. Het design met die beroemde Italiaanse flair in combinatie met betaalbare maar hoogwaardige materialen maakt Ti Sento sieraden tot een waardevolle toevoeging aan deze industrie. De oprichters van Ti Sento vonden dat mooie sieraden ook betaalbaar moesten zijn. Na experimenten met goud kwamen ze uiteindelijk uit op hoge kwaliteit zilver. Hiermee wordt een ongeëvenaarde prijs – kwaliteitsverhouding gecreëerd waarmee ze al meer dan dertig landen hebben veroverd. Ze kregen niet voor niet de “Oscar van de sieraden industrie” in het Verenigd Koninkrijk voor hun innovatieve Mix&Match filosofie.

 

Mix&Match Ti Sento sieraden

Veel merken willen bij elke collectie een compleet andere look creëren. Daarmee mist er een stuk samenhang, combineren van sieraden is niet bij elk merk mogelijk. Bij Ti Sento sieraden is combineren het eerste uitgangspunt. Hoewel ze twee maal per jaar een nieuwe collectie sieraden lanceren is het mogelijk om het complete assortiment Ti Sento sieraden met elkaar te combineren. Dat noemen ze bij Ti Sento Mix&Match. Neem een mooie ketting, oorbellen en een ring en je weet zeker dat ze bij elkaar passen. Zo kun je een eigen collectie samenstellen die je op talloze manieren kunt variëren.

 

Italiaanse flair

Met ondertussen meer dan 650 verschillende Ti Sento sieraden in de collectie weten ze nog steeds te vernieuwen. Elke collectie laat weer nieuwe en opmerkelijke details zien met behoud van de Italiaanse flair. De kwaliteit van Ti Sento sieraden mag ook genoemd en geroemd worden. Stenen mogen bijvoorbeeld niet met lijm worden ingezet, ervaren diamantzetters maken met de hand deze hoogwaardige sieraden. Na al die jaren zijn de Ti Sento sieraden meer volwassen geworden zonder die speelse en jeugdige uitstraling te verliezen. Als je op zoek bent naar Italiaans design voor een redelijke prijs is de keuze voor Ti Sento sieraden snel gemaakt.

Rate this post

About Derck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *