Home / mode / Ring kopen goedkoop online

Ring kopen goedkoop online

De geschiedenis van de ring gaat wel 6000 jaar terug in de tijd. Toen werden er reeds ringen geschonken die om de vinger werden gedragen. Een ring kopen is in feite een stukje historie in huis halen. Dankzij de moderne maatschappij hoef je niet lang te zoeken naar mooie ringen, je kunt ze online kopen tegen absurd lage prijzen. Waarom zou je een ring kopen? We gaan terug in de tijd om te ontdekken waarom ringen al duizenden jaren zo gewild zijn…

 

Ringen uit Egypte

Veel elementen uit onze moderne maatschappij zijn te herleiden tot het oude Egypte. Er zijn meerdere ringen opgegeven uit deze periode, zoals de beroemde Scarabee ring. Na verloop van tijd werden deze ringen steeds complexer. Als je nu een ring koopt worden die grotendeels machinaal gemaakt, hoewel je ook nog steeds handgemaakte ringen kunt kopen. In Egypte werden al ringen gemaakt van metaal, ze werden tijdens nieuwjaar geschonken. Dus een ring kopen als nieuwjaarsgeschenk zou heel toepasselijk zijn.

 

Griekse ringen

De Grieken hebben veel inspiratie geput uit de Egyptische ringen, toch hebben ze daar zelf ook veel aan toegevoegd. Omdat goud erg schaars was werden ringen vaak gemaakt van zilver of brons. Tegenwoordig zijn gouden ringen meestal niet van puur goud maar een combinatie van metalen. Alleen 24 Karaat goud is puur goud. Je kunt beter goedkoop een ring kopen met minder goud, die zijn vaak net zo mooi! Door de tijd heen kregen de Griekse ringen steeds meer die gladde, ronde vorm zoals we die nu nog steeds kennen.

 

Romeinse ringen

In het Romeinse tijdperk werden ringen meestal ingelegd met een steen. Juweliers spreken bij dit soort type ringen nog steeds regelmatig van “Romeinse stijl ringen”. In de derde en vierde eeuw na Christus werden de ringen steeds mooier en gedetailleerder. De ringen uit deze tijd verschillen eigenlijk helemaal niet zoveel van de ringen die we nu dragen.

 

Vandaag nog goedkoop een ring kopen

Ringen zijn lang niet meer zo exclusief als vroeger, je kunt jezelf wel onderscheiden met een originele ring door online jouw ring te kopen. Daar vind je naast standaard ringen ook knuckle ringen, nagel ringen en modieuze ringen met de mooiste decoraties. Soms goud, soms zilver en ook met andere prachtige materialen. Kijk zelf in de webshop en kies de ring die het beste bij jou past.

Rate this post

About Derck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *