Home / marketing / Roll up banner laten bedrukken

Roll up banner laten bedrukken

Een roll up banner is een vorm van promotie waarmee je de aandacht van je klanten probeert te trekken. Dit kan gedaan worden bij een beurs of een presentatie. Het is handigst om het logo en de slagzin van je bedrijf op je roll up banner laat drukken. Het is handig als de tekst op de banner wel in een keer te lezen is. Zo kunnen klanten beter je logo en slagzin onthouden.

Roll Up Banner

Roll up banner bestellen

Wanneer je een banner wilt bestellen moet je vooraf keuzes maken. Bedenk eerst wat voor tekst je op de banner wil hebben. Wil je alleen je slagzin met de diensten die je bedrijf levert, of wil je een overtuigende tekst die sneller klanten werft. Bedenk daarna wat voor een roll up banner je wilt bestellen. Wil je juist alleen het spandoek bestellen? Of alleen het cassettesysteem? Het cassettesysteem is het systeem waar je de spandoeken/posters in kan doen om te vervoeren. Deze kun je in verschillende breedtes kopen. De spandoeken kun je ook in verschillende maten bestellen. Deze maten zijn er verkrijgbaar: small, medium, large, extra large, extra extra large, tafelmodel A4 en tafelmodel A5. Ook kun je verschillende breedtes van cassettesystemen krijgen. De breedte van de cassette hangt af van de grootte van je spandoek. Je hebt ook verschillende soorten kwaliteit van cassettesystemen. Hierbij kun je kiezen uit: het standaard systeem, premium systeem en het luxe systeem.

Als je een roll up banner in een donkere ruimte neer wilt zetten kun je gebruik maken van verlichting boven de roll up banner.

Wil jij graag voor je volgende presentatie of volgende beursbezoek een roll up banner aanschaffen? Kijk dan op deze website. Hier kun je een sample aanvragen om te kijken of de roll up banner iets voor jou is. En beoordeel aan de hand van die sample of je een er echt een wilt bestellen.

Rate this post

About Ruben.w

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *