Home / internet / Eigen webwinkel beginnen met Shoptrader

Eigen webwinkel beginnen met Shoptrader

Word jij af en toe moe van die webwinkels die het helemaal verkeerd aanpakken? Zijn jouw ideeën veel beter en slimmer? Bewijs het dan, een eigen webwinkel beginnen is veel eenvoudiger dan je denkt als je gebruik maakt van het Shoptrader platform. Dit is een dienst die specifiek ontworpen is om op een professionele wijze een webshop te ontwerpen, publiceren en onderhouden. Waarom zou je een eigen webwinkel beginnen met Shoptrader? We hebben de voornaamste voordelen voor je op een rijtje gezet:

 

Direct een professionele layout

Jouw webwinkel moet er aantrekkelijk uitzien om de klanten een goede winkelervaring te bieden, en om de verkopen te stimuleren. Bij Shoptrader is een eigen webwinkel beginnen heel eenvoudig. Je start met een standaard template die past bij jouw producten en diensten. Later vul je die template verder in op basis van jouw huisstijl.

 

Online beheer

Bij een eigen webwinkel beginnen wil je niet bezig zijn met HTML code en andere zaken, je wilt snel jouw website inrichten en beheren. Voeg producten toe, foto’s en beschrijvingen. Prijzen aanpassen bij aanbiedingen, producten vervangen en verwijderen, dit wil je allemaal snel en online kunnen uitvoeren. Met Shoptrader is dit allemaal mogelijk.

 

Veilig betalen

Een zeer belangrijk aspect bij een eigen webwinkel beginnen is het afhandelen van transacties. In Shoptrader kun je gebruik maken van veilige betaalsystemen zoals iDeal, Bancontact Mister Cash, Visa, Mastercard, AfterPay, PayPal en meer. Bied jouw klanten veilige betaalmogelijkheden en verhoog die omzet!

 

Pakjes bezorgen

Je moet jouw producten ook bezorgen bij de klant. Dit kun je zelf regelen, vanuit Shoptrader kun je een bezorgdienst toevoegen met duidelijke tarieven. Zo kun je de hele lijn van bestelling tot aan levering op een professionele wijze regelen.

 

Marketing en promotie

Na jouw eigen webwinkel beginnen zul je ook de webshop moeten promoten. In Shoptrader zijn effectieve SEO tools aanwezig waarmee je beter wordt gevonden. Je kunt jouw webshop koppelen met social media sites waardoor je snel nieuwe klanten kunt werven.

 

Naast al deze features kun je ook altijd een beroep doen op de helpdesk wanneer je vragen hebt over jouw webshop. Je eigen webwinkel beginnen was nog nooit zo eenvoudig! Begin vandaag nog met jouw webwinkel.

Rate this post

About Derck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *