Home / huis / Uw huis veilig en securitas preffered partners, beginnen een samenwerking om Nederlandse markt beter te beveiligingen

Uw huis veilig en securitas preffered partners, beginnen een samenwerking om Nederlandse markt beter te beveiligingen

uwhuisveilig-securitasSecuritas slaat samen met UwHuisVeilig de handen ineen om de consument te voorzien van een betaalbare veiligheidsoplossing. Naast alarmapparatuur levert UwHuisVeilig in samenwerking met Securitas het totaalplaatje waarbij ook alarmopvolging aanwezig is. Kortom, wanneer er een alarmmelding plaatsvindt dan wordt de meldkamer van Securitas ingeschakeld en er meteen tot actie overgegaan. De politie wordt ingeschakeld en de inbreker gepakt.

 

Naast zakelijke markt ook particulier

Securitas is vooral bekend van de beveiliging op zakelijke objecten waaronder bedrijfspanden. Echter is Securitas ook groeiende op de particuliere markt en heeft al vele woninginbraken weten te voorkomen door hun snelle handelen.

 

Securitas, een vertrouwde partner

Vanwege de werksituatie zijn veel mensen al bekend met Securitas en kent men de kwaliteit. Sinds vele jaren is Securitas een trouwe partner van UwHuisVeilig en zijn er al vele woninginbraken voorkomen. De samenwerking tussen deze twee partijen is dus een logische keuze. De consument profiteert daar dubbel en dwars van.

 

Betaalbare beveiliging

De beveiligingsystemen waaronder alarmsystemen zijn zeer betaalbaar en hierdoor schaft de consument snel een preventief beveiligingsmiddel aan. Ondanks dat de systemen zeer betaalbaar zijn, levert de consument niet in op kwaliteit. De bedrijfszekerheid van de beveiligingsapparatuur is ongekend hoog. Doordat alle alarmsystemen van UwHuisVeilig draadloos zijn, zijn ze lastiger te omzeilen en goedkoper te installeren. Een monteur zou in praktijk een halve dag tot een dag bezig zijn met het aanleggen en afwerken van de bekabeling. Met het draadloze systeem van UwHuisVeilig is dat verleden tijd. Hier kunnen dus veel kosten bespaart worden.

 

Inbraken in Nederland

De Nederlandse huizen worden dankzij de samenwerking van UwHuisVeilig en Securitas nog beter beveiligd. Jaarlijks zijn er meer dan 100.000 woninginbraken en dat zijn er 274 per dag! Door een woning te beveiligen worden de meeste inbraken voorkomen en wordt het woongenot niet verstoord. Wanneer de inbreker een alarmsysteem ziet hangen zal hij in 9 van de 10 gevallen een deurtje verder gaan.

5/5 - (1 stemmen)

About admin

Check Also

Bevestig plaatmateriaal met trespa schroeven.

Wil je tegen de wand of het plafond plaatmateriaal gaan gebruiken en wil je dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *