Home / huis / Securitas en UwHuisVeilig werkwijze alarmopvolging

Securitas en UwHuisVeilig werkwijze alarmopvolging

Wanneer er bij u thuis wordt ingebroken, dan gaat het alarm af. De inbraakmelding wordt ontvangen bij de alarmcentrale van Securitas. Wanneer er een melding binnen komt dan zal een centralist als eerst met u contact zoeken om te verifiëren of u niet zelf per ongeluk het alarm heeft laten afgaan. Bent u zelf niet de veroorzaker van een afgaand alarmsysteem dan wordt meteen de politie ingeschakeld. UwHuisVeilig biedt u dus veel meer dan alleen een kwalitatief hoogstaand alarmpakket, advies op maat en ondersteuning voor een complete beveiliging van uw woning.

Securitas is een van de grootste en meest gerespecteerde partijen op het gebied van veiligheid en beveiliging. Niet alleen in Nederland maar over de hele wereld. De meldkamer van Securitas wordt 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt door hoogopgeleide centralisten. Velen denken dat Securitas alleen bedrijfsobjecten beveiligt maar niets is minder waar. Ook particulieren maken veel gebruik van de meldkamer van Securitas.

https://www.youtube.com/watch?v=nx0hHK4EPjY

 

Nieuwste technieken

Securitas beschikt over de nieuwste techniek en ontwikkelingen op het gebied van technische veiligheid en toepassingen. Uw huis is hierdoor nog veiliger. Een alarmsysteem werkt preventief en verjaagt de inbrekers. Wanneer de inbreker toch een poging doet en daarbij het alarm gegarandeerd laat afgaan, dan wordt er automatisch een inbraakmelding verstuurd naar de aangesloten meldkamer van Securitas. Razendsnel wordt er actie ondernomen om de inbreker op heterdaad te pakken.

 

100.000 Woninginbraken per jaar

Jaarlijks zijn er in Nederland meer dan 100.000 woninginbraken. De meeste inbraken vinden plaats in slecht beveiligde woning. Vaak denken mensen dat alleen grote en dure huizen het doelwit zijn van inbrekers maar dat is niet waar. Elke woning is een potentieel doelwit zolang deze maar slecht beveiligd is. Een woning beveiligen voorkomt dus een woninginbraak en veel gedoe. Een inbraak geeft vaak een enorme emotionele nasleep waardoor u langere tijd een onveilig gevoel erop nahoudt.

Rate this post

About admin

Check Also

Bevestig plaatmateriaal met trespa schroeven.

Wil je tegen de wand of het plafond plaatmateriaal gaan gebruiken en wil je dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *