Home / gezondheid / Wel of geen e-sigaret kopen?

Wel of geen e-sigaret kopen?

In eerste instantie was de e-sigaret een product dat de consument hielp bij het stoppen met roken. Tegenwoordig is de e-sigaret niet alleen meer een hulpmiddel, ook is deze hip geworden en ook in Nederland begint steeds meer een trend op te komen onder de rokers om te gaan dampen in plaats van een sigaret te roken.

De e-sigaret is niet alleen hip, deze heeft ook de nodige voordelen. Dampen is gezonder dan het klassieke roken. In de klassieke sigaret zitten maar liefst 4000 schadelijke stoffen die je lichaam niet ten goede komen, in de e-sigaret zit alleen de nicotine die verslavend is, of nicotine schadelijk is wordt door de wetenschap nog uitgezocht.
Je mag de e-sigaret op de meeste openbare plekken dampen, de NS is een van de weinige bedrijven die het niet toe laat.

Een e-sigaret stinkt niet naar rook, deze is vrijwel geurloos, de minimale geur die ervan af komt is een lekkere frisse geur en ruikt naar de smaak die je dampt.

Iedereen wil natuurlijk mee profiteren van de e-sigaret trend, daarom kun je een e-sigaret kopen op veel verschillende plekken. Nu is de vraag of het wel zo verstandig is om af te wijken van de e-sigaret specialist en deze te kopen bij bijvoorbeeld een tankstation.
Wij raden u af uw e-sigaret te kopen bij een tankstation of supermarkt. Wij raden u dat af omdat het personeel van zulke winkels niet voldoende getraind is om uw voldoende uitleg te geven over de e-sigaret. Bij het dampen van een e-sigaret komt niet veel kijken, echter als je een aantal kleine dingetjes niet goed aanpakt is de e-sigaret stuk, dat zou zonde zijn toch?

Rate this post

About Vincent

Check Also

Review Green Smoke

Gezonder gaan roken en flink wat geld besparen, wie wil dat nou niet? Green Smoke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *