Home / gezondheid / Review Green Smoke

Review Green Smoke

Gezonder gaan roken en flink wat geld besparen, wie wil dat nou niet? Green Smoke komt met de oplossing. Green Smoke brengt namelijk een starterskit uit welke een elektronische sigaret bevat inclusief batterij, lader en cartridges.

Minder schadelijk

Elektrisch roken neemt flink aan populariteit toe omdat het een stuk minder schadelijk is dan het roken van een normale sigaret. Er zitten veel schadelijke stoffen in een normale sigaret waaronder teer en benzeen. Niet alleen het roken zelf is niet zo heel gezond maar ook de rook die ontstaat bij de verbranding van een sigaret is niet goed voor jezelf en de omgeving. Bij een e-sigaret is dat niet het geval en daarom is het een stuk minder slecht voor je gezondheid. Bij elektrisch roken komt er waterdamp vrij en deze is niet schadelijk voor de omgeving. Bovendien is de damp geurloos. Niemand ruikt de rook en kan daar last van hebben. Je kleding gaat bijvoorbeeld ook niet stinken. Enige tijd mag je niet meer roken in openbare gelegenheden maar dat geldt niet voor de e-sigaret. Deze is namelijk wel toegestaan op plaatsen waar de normale sigaret verboden is.

 

Starters kit van Green Smoke

Green Smoke heeft een mooie starterskit waarmee je direct aan de slag kunt. De starterskit omvat 2 oplaadbare batterijen, een usb lader voor het stopcontact, een usb laadkabel en 5 langwerkende cartomizers.

 

Uiterlijk van een normale sigaret

De Green Smoke e-sigaret lijkt heel veel op de normale sigaret qua uiterlijk. In het geval van de Green Smoke is de batterij wit en heeft ongeveer dezelfde afmeting als het rookbare deel van een gewone sigaret. Het filter is oranje van kleur en bevat de cartomizer.

 

De cartomizer

De cartomizer is een soort van cartridge en schroef je op een opgeladen batterij vast. Het voordeel is dat hij meteen klaar is voor gebruik. De cartomizer bevat de rookvloeistof (e-liquid) en de verdamper die de vloeistof omzet in een dampvorm.

 

7,5 Pakjes sigaretten

De starters kit bevat 5 cartomizers welke vergelijkbaar is met ongeveer 7,5 pakjes sigaretten. Er zijn 8 verschillende smaken verkrijgbaar waaronder tabaksmaken en exotische smaakjes. Als een cartomizer leeg is kun je deze gewoon weggooien en verwisselen voor een nieuwe cartomizer.

Bij Green Smoke kun je alle onderdelen los kopen en zodoende heel lang plezier hebben van je e-sigaret.

 

Wil je meer lezen over elektrisch roken, bekijk dan de elektronische sigaret review die je nog veel meer informatie geeft.

5/5 - (2 stemmen)

About admin

Check Also

Wel of geen e-sigaret kopen?

In eerste instantie was de e-sigaret een product dat de consument hielp bij het stoppen …

One comment

  1. Ik ben zelf wel best heel tevreden over Green Smoke. Voor een 50 euro heb je het basis pakket en daar kan je al heel ver mee komen. Daarnaast hebben ze ook nog de Pro kit en de Love bird kit. Bij dit laatste zit dan alles dubbel. Goed om aan je partner te geven of gewoon als reserve moest de andere elektrische sigaret stuk geraken.
    Zelf gebruik ik de tabacco smaak omdat ik een grotere throat hit krijg dan bij vanille of chocolade smaak. Nochtans munt is ook niet slecht maar ik ben niet zo voor die smaak.
    In ieder geval, als je een elektrische sigaret zoekt die hard gelijkt op een normale sigaret en je wil kwaliteit kopen, dan raad ik zeker deze e sigaret aan. Veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *