Home / elektronica / Tablet reparatie

Tablet reparatie

Wat is een tablettablet-reparatie

Een tablet is een mini computer waar het touchscreen het bedieningspaneel is. Het touchscreen is een gevoelige laag welke bovenop het lcd scherm zit. Tablets die je tegenwoordig koopt zijn voorzien van een populair besturingsysteem waaronder Android, iOs en Windows. Met een tablet kun je tegenwoordig alles. Denk aan films kijken, surfen op het internet, spelletjes spelen en nog veel meer.

 

Meest verkochte tablets

Er zijn heel veel fabrikanten welke tablets maken. Bijna elk computermerk heeft wel een tablet op de markt gebracht. De meest verkochte tablet modellen zijn:

Apple iPad Air, Lenovo A10-70, Lenovo Tab 2, Apple iPad mini, Samsung Galaxy Tab 3, Asus Transformer Book, Acer Aspire Switch 10 en de Lenovo Yoga.

 

Meest voorkomende klachten

ipad-kapotEen gebroken touchscreen staat hoog boven in de lijst. Dit heeft er mee te maken dat een tablet nog wel eens op de grond stuitert. De glasplaat bovenop het lcd waarin het touchscreen zit verwerkt barst en daardoor is het scherm beschadigd. Vaak werkt het touchscreen nog wel redelijk maar mooi is anders. Ook de oplaadconnector is een gevoelig onderdeel. Mensen vergeten soms nog dat de tablet aan de lader zit en lopen ermee weg. Op dat moment wordt er hard getrokken aan de oplaadaansluiting wat ervoor kan zorgen dat deze defect raakt. Ook een zwart scherm, wifi problemen, batterijproblemen, beeldschermproblemen en buttons die niet goed werken zijn voorkomende problemen bij een tablet.

 

Waar tablet laten repareren

Er zijn diverse servicepunten waar je terecht kunt om je tablet te laten repareren. Vaak is het nog wel lastig om een goed reparatiestation te vinden waar je tablet in goede handen. De monteursgids heeft hier de oplossing voor. Wanneer je op zoek bent naar tablet reparatie dan vind je snel en eenvoudig op monteursgids.nl hét adres waar je naar toe kunt. Er staat reviews bij zodat je kunt zien hoe de ervaring van andere mensen is met het betreffende bedrijf. Ideaal dus als je een kapotte tablet hebt en een goed reparatie adres zoekt!

5/5 - (2 stemmen)

About admin

Check Also

Smartphone reparatie

Smartphone reparatie nodig? Vind een bedrijf!

Smartphone reparatie nodig? Je favoriete device zoals je iPhone of Samsung Galaxy kapot? Oei! Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *