Home / elektronica / Jouw mobiele telefoon op de tekentafel

Jouw mobiele telefoon op de tekentafel

De mobiele telefoon industrie, daar gaat een hoop geld in rond. We hoeven jou niets te vertellen hierover, je hebt het vast zelf al eens ontdekt. Koop maar eens een nieuw mobieltje in de winkel, of regel maar een mobieltje bij je nieuwe abonnement; het loopt al snel in de honderden euro’s.
Je zou het toch zo niet zeggen wanneer jij zo’n klein stukje techniek in je handen houdt, maar er is echt een heel jaar lang over nagedacht door de ontwerpers van het merk van jouw mobiele telefoon.
De exacte vorm, het model, het gewicht, de functies die er extra op zitten ; het zijn allemaal zaken waar goed over is nagedacht.

Jouw mobieltje opnieuw op de tekentafel

Op het moment dat zo’n mobieltje dan helemaal is getest komt het op de markt. Vol trots en met veel tamtam presenteert de producent het nieuwe paradepaardje. Het is mooier dan al zijn voorgangers, wat wil je nou nog meer? Datgene waar echter wat minder aandacht aan is besteed, is jouw veiligheid in de auto. Jij wil namelijk heel graag natuurlijk jouw mobieltje meenemen in de auto op een verantwoorde manier, maar waar laat je jouw stukje techniek in de auto. In een houder op je ventilatierooster soms? Het is om die reden dat Brodit jouw mobieltje, wanneer het uitkomt, direct op de tekentafel legt.

Autotelefoonhouder in perfectie

Brodit heeft namelijk ook een eigen ontwerpteam. Zij nemen dat nieuwste mobieltje en ontwerpen – geheel in lijn met het uiterlijk van de telefoon – een telefoonhouder voor in de auto. Hiermee zit jouw mobieltje tijdens de rit stevig verankerd in je auto, en op de plaats van bestemming neem je het heel eenvoudig met je mee. Dat heet nou perfectie. De schoonheid van Brodit.

Rate this post

About Ruben.w

Check Also

Telefoon reparatie Amersfoort

Een telefoon is tegenwoordig niet meer weg te denken uit je leven, en dan hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *