Tweet
Home / corona / Corona thuistest: in minder dan 15 minuten duidelijkheid

Corona thuistest: in minder dan 15 minuten duidelijkheid

Een corona thuistest laten uitvoeren is de ideale manier om snel te achterhalen of je besmet bent met het coronavirus. Een positieve uitslag van de test is 100% betrouwbaar en dit betekent dat je op deze manier direct weet of je in quarantaine moet. De test is niet alleen snel, maar ook niet onaangenaam om uit te voeren. Je kunt de corona zelftest heel gemakkelijk en snel online bestellen. Vandaag bestelt is morgen in huis.

 

Het afnemen van de test

Wanneer je de corona zelftest gaat uitvoeren, doe je dit aan de hand van het meegeleverde stappenplan. Hier staat heel duidelijk aangegeven wat je moet doen. Je krijgt daarnaast ook een wattenstaafje en andere benodigdheden meegeleverd. Met de corona zelftest heb je geen kennis nodig: iedereen kan de test gemakkelijk zelf uitvoeren. Zodra je de test hebt uitgevoerd heb je al binnen 15 minuten de uitslag. Het is een prettig idee om snel duidelijkheid te hebben.

 

3 redenen om een corona zelftest uit te voeren

Wanneer is het slim om een corona zelftest uit te voeren? Er zijn een aantal gevallen waarin het zeker aangeraden wordt om een test uit te voeren. Hier vind je de 3 belangrijkste redenen:

  1. Wanneer je in contact bent geweest met een persoon die met het coronavirus is besmet;
  2. Wanneer je het gevoel hebt dat je een omgeving hebt bezocht waar veel mensen aanwezig waren;
  3. Wanneer je last hebt van verkoudheidsklachten of een van de andere symptomen die kunnen wijzen op de aanwezigheid van het virus.

 

De wattenstaaf hoeft niet diep in de neus

De corona zelftest heeft een groot voordeel ten opzichte van de rt-PCR-test. In de eerste plaats is de test een stuk minder aangenaam. Ga je naar een testlocatie, dan wordt een wattenstaaf diep in de neus geplaatst. Bij de corona zelftest hoeft de wattenstaaf slechts 2 centimeter in de neus aangebracht te worden. Het is dus een stuk minder onprettig om deze test te doen. Daarnaast heb je geen kennis nodig om deze test uit te voeren. Snel en veilig een test uitvoeren is op deze manier heel goed mogelijk.

►Meer info over de Corona Zelftest op https://corona-zelftest.nl/

Een positieve uitslag is 100% betrouwbaar. Krijg je een negatieve uitslag maar wel klachten? Dan is het slim om alsnog een rt-PCR-test te laten uitvoeren. Op deze manier heb je zekerheid over of je besmet bent.

Rate this post

About jens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *