Home / computer / De verschillende diensten van Tilaa

De verschillende diensten van Tilaa

Als je de naam Tilaa hoort is het normaal dat er niet gelijk een lampje bij je gaat branden. Tilaa is namelijk een bedrijf die met nieuwe technieken werkt. Zo hebben ze voornamelijk diensten met servers. Deze server verhuren ze aan hun klanten door middel van een contract. Klanten kunnen elke maand hun contract opzeggen of veranderen. Het kan namelijk gebeuren dat de klant erachter komt dat ze toch meer of minder capaciteit nodig hebben. Dit kan gemakkelijk bij Tilaa, en bij ingang van de volgende maand heb je de nieuwe capaciteit tot je beschikking.

De server snel in gebruik nemen

Als je dus hebt besloten om toch een server bij Tilaa te huren, kun je er ook voor kiezen om de server gelijk al te gebruiken. Hierbij wordt de server meteen klaar gezet voor jou. En hoef je dus niet te wachten tot dat hij eventueel klaar gezet is. Dit is gemakkelijk voor als je snel je bestanden kwijt moet kunnen. Dit is dus ideaal als je bij een bedrijf werkt en je erachter komt dat je toch te weinig ruimte op je huidige server hebt staan.

Vps servers huren

De servers die je dan bij Tilaa huurt zijn vps servers, dit zijn virtual private servers. Hierbij hangen er dus kleinere servers aan een grote fysieke server. De kleine server hangen wel onafhankelijk van de grote server. Ze kunnen dus zelf bepalen welk besturingssysteem je op de vps server wilt zetten. Dit hoeft dus niet overeen te komen met het besturingssysteem van de grote en fysieke server.

Rate this post

About Ruben.w

Check Also

Het diverse aanbod in rietenmatten

Rietenmatten kunnen voor verschillende dingen erg handig zijn. Zo kun je ze gebruiken als natuurlijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *