Home / computer / Servers kopen bij Tilaa

Servers kopen bij Tilaa

Voordat je iets bi Tilaa kunt kopen of afsluiten is het natuurlijk wel belangrijk om te weten wat ze doen. Het is namelijk niet handig als je iets koopt bij een bedrijf waar je weinig tot niks vanaf weet. Tilaa is een bedrijf dat voornamelijk aan cloud hosting en vps servers doet. Dit zijn dingen die allemaal actueel spelen. Steeds meer bedrijven en personen hebben interesse in deze diensten en je zult daarom ook zien dat het steeds populairder wordt. Voordat je een server bij Tilaa kunt kopen is het natuurlijk ook belangrijk dat je weet wat de diensten van Tilaa inhouden.

Betekenis vps servers

De betekenis van vps server is heel makkelijk. Het is namelijk een kleinere server die gekoppeld is aan een grote fysieke server. Deze grote fysieke server heeft vaak veel capaciteit en geheugen. Daarom kan deze server gemakkelijk onderverdeeld worden in kleinere vps servers. Deze kleinere servers hebben allemaal een andere eigenaar (hoeft niet perse, maar kan wel voorkomen), en alle bestanden die er op die kleine vps servers worden geplaatst zijn daarom ook privé. Niemand anders kan hier bij behalve als jij iemand hier toestemming voor hebt gegeven. Daarom is de volledige naam van een vps server ook: virtual private server.

Betekenis cloud hosting

Cloud hosting is eigenlijk een verzamelbegrip van alles rondom de vps servers en clouds. Bij cloud hosting kun je precies zien hoeveel vps servers er aan de grote fysieke server zijn verbonden en wat de capaciteit van al deze servers ongeveer bij elkaar is.

Rate this post

About Ruben.w

Check Also

De verschillende diensten van Tilaa

Als je de naam Tilaa hoort is het normaal dat er niet gelijk een lampje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *