Home / computer / Facebook Likes kopen is mogelijk.

Facebook Likes kopen is mogelijk.

Het is tegenwoordig echt mogelijk om meer Facebook Likes voor jouw pagina te kopen. Maar waarom zou je dit doen? En waar let je op bij de vele verschillende aanbieders? Trap niet in een oplichter, wat helaas nog altijd gebeurd. Het is niet nodig, en het is zonde van je geld. Er zijn een paar dingen waar je op kan letten. Tip 1. Nooit je inloggegevens doorgeven aan een bedrijf. Maar allereerst, waarom zou je überhaupt Facebook Likes kopen?

facebook-likes-kopen

Waarom meer Likes voor je Facebook pagina kopen?

Men geeft aan dat je Facebook pagina zo sneller populairder wordt, omdat deze gelijk al populair en betrouwbaar overkomt met veel Likes. Je wordt sneller gevonden, daardoor krijg je automatisch al meer Likes voor je pagina. Blijf natuurlijk wel goede berichten plaatsen. Je overtuigt mensen met veel gebruikers op jouw Facebook. Hierdoor gaan je website bezoeken en/of de sales omhoog. Jouw Facebook (en je bedrijf) wordt kort gezegd dus succesvoller met meer Likes. Je kan de investering ‘kopen van Facebook Likes’ dus terug verdienen.

 

Kies voor betrouwbaarheid

likes-tellerHet klinkt zo logisch, maar toch zijn er nog veel mensen die voor een fout bedrijf kiezen. Hier volgen een paar dingen waar je op kan letten. Je wil kwaliteit en service, zoek uit wat ze bieden. Daarnaast ook handig om te kijken of ze ook andere Social Media producten aanbieden. Een bedrijf kan een keurmerk hebben, maar kijk wel naar wat dit keurmerk inhoudt. Kies voor een bedrijf wat telefonisch bereikbaar is, dit verhoogt de betrouwbaarheid. Kijk of je reviews over gekochte Facebook Likes kan vinden.

 

Jouw privacy en veiligheid

privacyZoals gezegd, men heeft geen inloggegevens van jou nodig. Geef die dan ook nooit weg. Lees de FAQ als deze beschikbaar zijn. Staat er een adres en telefoonnummer op de website? En hoe zijn de prijzen opgebouwd? Zorg dat je niet in vreemde situaties terecht komt. En kijk ook of men gebruikt maakt van zogenaamde robots. Daar heb je namelijk niets aan. De Facebook Likes die je koopt moeten niet geautomatiseerd zijn, dus echte mensen met echte profielen. Je loopt anders ook nog kans dat Facebook je pagina verwijderd en dat wil je al helemaal niet.

 

Likes en Volgers

Vaak is er ook nog de keus tussen Facebook Likes kopen vanuit Nederland of Internationaal. Hier kan het bedrijf wel over adviseren. En als je een betrouwbaar bedrijf gevonden hebt, dan kan je wellicht ook je Google+, Pinterest, Instagram en Twitter opkrikken

5/5 - (2 stemmen)

About admin

Check Also

De verschillende diensten van Tilaa

Als je de naam Tilaa hoort is het normaal dat er niet gelijk een lampje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *