Home / beauty / Mee-eters verwijderen en het Blackhead strips

Mee-eters verwijderen en het Blackhead strips

mee-eters-verwijderenSnel en pijnloos mee-eters verwijderen? Lees dan verder.
Mee-eters zijn een combinatie van hoorn en talg welke zich ophopen in een haarzakje. In het latijn wordt dit ook wel comedo genoemd. Een mee-eter herken je vaak aan een zwart puntje en deze ‘comedo’ wordt ook blackhead genoemd.

 

Oorzaak van mee-eters

Vaak heb je tijdens de pubertijd meer last van mee-eters. Mee-eters ontstaan sneller wanneer je veel vaseline of andere minerale oliën gebruikt. De uitvoergang van het haarzakje wordt gevuld door een hoornprop en is voor velen een onaangenaam gezicht. Goed je gezicht reinigen na gebruik van make-up voor het slapen gaan kan dus al een boel schelen.

 

Probleemgebieden

De neus, rug, schouders, oren en nek zijn bekende probleemgebieden. Normaal zou je naar een schoonheidsspecialist moeten om de mee-eters te verwijderen maar tegenwoordig kun je dit ook eenvoudig zelf doen zonder dat het veel geld, moeite of tijd kost.

 

Mee-eters verwijderen

voor-en-na-blackhead-stripMee-eters verwijderen kan eenvoudig door blackhead strips te gebruiken. De blackhead strips bestaan uit een crème welke na 30 minuten opdroogt tot een masker welke vervolgens eenvoudig en pijnloos is te verwijderen. Je gezicht voelt daarna schoon en zacht aan waarbij alle vervuilingen en oneffenheden zijn verwijderd. Voordat je het masker aanbrengt dien je de huid eerst te reinigen met een tonic of lotion. Heb je een gevoelige huid dan kun je een hydraterende variant gebruiken.

Gebieden waar je de crème niet moet smeren zijn de lippen, de ogen en de wenkbrauwen. Voor de rest kun je het overal smeren.

 

Blackhead strips bestellen

Blackhead strips (blackhead masker) is eenvoudig te bestellen op het internet. www.blackhead.nl is een webshop waar je dit eenvoudig en snel kunt bestellen voor een zeer lage prijs. Voor slechts 8,95 kun je al 5 strips bestellen inclusief verzendkosten. De levering is razendsnel, want wie vandaag besteld krijgt het de volgende werkdag al thuisbezorgd. Ideaal wanneer je er snel weer fris uit wilt zien.

4.7/5 - (3 stemmen)

About admin

Check Also

Oorbellen goedkoop kopen online

Oorbellen  Je kunt oorbellen overal bij matchen en dan ook voor iedere gelegenheid en ieder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *