Home / beauty / E-sigaret & e-liquid

E-sigaret & e-liquid

Wie in het jaar 2000 het woord e-sigaret of e-liquid in zijn mond had genomen zou raar worden aangekeken. Ondanks dat de geschiedenis van de e-sigaret al in het jaar 1963 begon is deze pas in 2006 op de Nederlandse markt gekomen. Tegenwoordig is de e-sigaret een serieuze trend en maken steeds meer rokers gebruik van een e-sigaret.

Wat is een e-sigaret?
De e-sigaret is bedoelt als alternatief voor het klassieke roken. Een e-sigaret is een elektrisch apparaatje met een batterij en een tank. In de tank bevindt zich een verwarmingselementje. (ook wel heating coil genoemd) Dat er op haar beurt voor zorgt dat de e-liquid die je in de tank druppelt verdampt wordt, en de damper deze damp kan inhaleren via de drip tip die zich op de tank bevindt.

E-sigaret VS MOD
Een e-sigaret is in twee verschillende varianten verkrijgbaar; een “normale” e-sigaret en een MOD.Onder de “normale” e-sigaret verstaan we de penvormige e-sigaret die relatief dun en lang is. Deze is bedoelt voor de startende damper. Deze e-sigaret is dan ook basic, je kunt hier geen instelling aan veranderen die ervoor zorgen dat de hoeveelheid damp veranderd of een andere tempratuur krijgt. Met een MOD is dat allemaal wel mogelijk, daarboven op heeft een MOD ook een batterij die voorzien is van veel meer capaciteit.
Onderhoud van jouw e-sigaret
Hoe eenvoudig een e-sigaret ook lijkt, deze heeft ook onderhoud nodig. Eenmaal per circa drie weken afhankelijk van hoeveel je dampt dient de heating coil vervangen te worden. Doe je dat niet dan zal de damp verbrand gaan smaken.

Rate this post

About Vincent

Check Also

Oorbellen goedkoop kopen online

Oorbellen  Je kunt oorbellen overal bij matchen en dan ook voor iedere gelegenheid en ieder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *