Home / auto / Verkoop je auto in 1 dag!

Verkoop je auto in 1 dag!

neem-contact-opIn 1 dag je auto verkopen? Dat kan met http://www.1dagautoverkopen.nl/

Je auto verkopen zonder kosten te maken, dat kan bij 1 dag autoverkopen. De naam zegt het eigenlijk al. Je kunt binnen 1 dag je auto verkopen en bovendien een goede prijs verwachten.

Hoe gaat het in zijn werk

Je vult het kenteken in op de website. Het systeem erachter zoekt de gegevens van de auto erbij en toont deze in een overzichtelijk scherm. Jij kunt de informatie aanvullen indien van toepassing. Denk hierbij aan extra opties, accessoires of bijzonderheden. Wanneer alle informatie binnen is dan worden de gegevens gecontroleerd door ervaren automakelaars. Zodra zij de aanmelding hebben goedgekeurd dan kan het feest beginnen. De auto wordt vervolgens voor 24 uur lang anoniem getoond aan meer dan 5000 aangesloten autobedrijven. Zij kunnen een prijs noemen welke zij voor de auto willen geven. De hoogste prijs is na 24 uur bekend en wordt vervolgens gecommuniceerd.

Direct verkopen

auto-verkopenZodra je de hoogste prijs te horen hebt gekregen dan kun je beslissen wat je gaat doen. Ga je de auto verkopen tegen de hoogste prijs of zoek je nog even verder? Wat je ook beslist, je maakt geen kosten want niet alleen het aanmelden is gratis maar ook het verkopen.

Ga je akkoord dan is je auto meteen verkocht. Je hoeft daarna niet nog eens te onderhandelen over de prijs want het geboden bedrag is de daadwerkelijke prijs die je voor je auto krijgt. Geen gedoe en wel zo gemakkelijk.

Je verkoopt je auto alleen aan een erkend autobedrijf. Het autobedrijf regelt per direct de papieren waaronder de tenaamstelling. De auto wordt dus waar je bij staat overgeschreven op naam van de garagehouder en jij krijgt direct de vrijwaring in handen evenals het afgesproken geldbedrag.

5/5 - (1 stemmen)

About admin

Check Also

Theorie examen voorbereiden

Een theorie-examen maken vergt tijd en moeite, je zal immers eerst de theorie moeten leren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *