Home / auto / Top 5 leaseauto’s van 2015

Top 5 leaseauto’s van 2015

Aangezien het jaar 2015 er alweer een tijdje opzit is het mogelijk om een top 5 van de meest geleasde auto’s samen te stellen.  Het onderzoek van VWP shortlease komt namelijk met de volgende top vijf leaseauto’s:

Volkswagen Golf GTE Plug-In Hybride

De toen nog nieuwe GTE, een voorloper van de Volkswagen Golf GTE Plug-In Hybride, is een terechte winnaar van de top 5. Zijn looks, snelheid en zuinigheid hebben dan ook voor deze positie gezorgd!

Citroen C1 Feel

De betaalbare compacte stadsauto met een stijlvol en hip uiterlijk heeft er voor gezorgd dat deze leaseauto op nummer 2 eindigt!

Peugeot 308SW

Een terechte nummer 3 in ons lijstje! Deze leaseauto heeft niet voor niets al heel wat prijzen binnengehaald. Zo is de auto in 2014 uitgekozen tot het Auto van het Jaar 2014 en in 2015 een Red Dot Design Award in de categorie “best of the best”. Meer hoeven we denk ik ook niet te zeggen.

Toyota Auris Hybrid Touring Sport

De Auris Toruing Sports (TS) is een ideale combinatie van zakenauto en gezinsauto. Dit maakt de leaseauto dan ook tot een terechte nummer 4!

Volkswagen Golf

Het zou eerder verbazingwekkend zijn als deze leaseauto niet terugkwam in de top 5 leaseauto’s van 2015, dan wel! De  VW Golf is dan ook één van de populairste leaseauto’s allertijden! Waar je ook rijdt, of het nou in je eigen woonplaats is, op de snelweg of ergens anders. De Golfen van Volkswagen zijn extreem populaire auto’s.

Wil je meer informatie over de top leaseauto’s van 2016 en 2017 dan raad ik je aan om de link in dit artikel te bekijken.

Rate this post

About Lease een Auto

Check Also

Theorie examen voorbereiden

Een theorie-examen maken vergt tijd en moeite, je zal immers eerst de theorie moeten leren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *