Home / auto / Met rijlessen geld besparen, hoe doe je dat?

Met rijlessen geld besparen, hoe doe je dat?

 

rijles-nemen-hoofddorpRijlessen volgen is een dure aangelegenheid. Met een landelijk gemiddelde van +/ 40 rijlessen kan je zo ongeveer berekenen hoeveel het jou gaat kosten. Tel daarbij nog de kosten voor het theorie-examen en rijexamen bij op plus extra kosten zoals de aanvraag van het rijbewijs. Je kunt echter nog steeds geld besparen met rijlessen. Let daarbij in het speciaal op de keuze voor een rijschool.

 

Een goede rijschool vinden is het halve werk!

Goede rijscholen zijn er in overvloed alleen moet je wel even de moeite doen om er eentje te vinden. Let daarom niet in het speciaal op de prijzen die rijscholen hanteren maar probeer na te gaan in hoeverre er kwaliteit geleverd wordt. Is de kwaliteit hoog? Dan heb je minder rijlessen nodig en levert je dat al een besparing op…

 

Hoe vind je een hoog aangeschreven rijschool?

Een rijschool die goed bekend staat hoeft lang niet altijd een grote rijschool met veel auto’s te zijn. Het zijn juist vaak de kleinere rijscholen die goede slagingspercentages hebben. Op rijschoolgegevens.nl worden alle slagingspercentages van rijscholen bijgehouden.

 

autoOpleidingsmethode

Vaak hanteren rijscholen in Nederland ieder weer een eigen opleidingsmethode. Probeer bij een aantal scholen na te gaan hoe zij les geven en waarom ze een bepaalde methode hanteren.

 

Meerdere rijlessen in dezelfde week volgen!

Schrijf je alleen in bij een rijschool of rijschoolhouder indien je minimaal 2 keer per week een rijles kan nemen. Immers, door wekelijks meerdere keren de weg op te gaan leer je sneller en onthoud je situaties beter. Volg je maar 1 rijles per week? Dan moet je er rekening mee houden dat je in totaal meer rijlessen nodig hebt om te slagen, dus ben je duurder uit. Probeer ook om minimaal anderhalf uur per keer te lessen. Een uurtje is toch echt te weinig. Twee uur per les is ideaal.

 

Breng variatie aan in tijdstippen

Vraag aan je rijinstructeur of hij je kan inplannen voor rijlessen op verschillende momenten van de dag. De kunst is om ervaring op te doen op de weg in de ochtend, middag en avond. Het verkeer is namelijk in de ochtend weer anders dan op een rustig moment overdag. Maar rijd zoveel mogelijk op drukke momenten zoals in de ochtend- of avondspits. Je leert dan snel te handelen, veilig te rijden en doet de meeste ervaring op.

 

Voordelig rijles nemen bij rijschool Society

rijles-hoofddorpBij rijschool Society betaal je nooit teveel. Dit heeft er mede mee te maken dat je kwaliteit rijles krijgt en er geen tijd verspilt wordt met onnodige dingen. Dankzij een persoonlijke instructeur worden alle vaardigheden en verbeterpunten goed in kaart gebracht. Hierdoor vorder je sneller en ben je sneller toe aan je examen. Het hoge slagingspercentage is het bewijs van de kwaliteit die wij leveren. Kom naar http://www.rijschoolsociety.nl/ wanneer je rijles in Hoofddorp of omgeving wil gaan volgen.

 

 

 

 

5/5 - (1 stemmen)

About admin

Check Also

Theorie examen voorbereiden

Een theorie-examen maken vergt tijd en moeite, je zal immers eerst de theorie moeten leren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *