Tweet
Home / auto / In België je auto verkopen

In België je auto verkopen

auto-verkopenWie zijn of haar auto verkopen wil op kort termijn moet beslist even de autoveiling AutoVerkopenSnel.BE raadplegen. Je kunt daar namelijk gratis je auto verkopen tegen het hoogste bod. Binnen 24 uur weet je waarvoor je de auto gegarandeerd kunt verkopen. Ga je akkoord met het voorgestelde bod dan is de verkoop meteen geregeld en krijg je het afgesproken bedrag direct in handen.

 

In enkele minuten aangemeld

verkopen-autoHet aanmeldproces is heel eenvoudig gemaakt. Zodoende doorloop je enkele stappen met simpele vragen. Op deze wijze verzamelen wij alle benodigde informatie op de auto in onze autoveiling te plaatsen. Benodigde informatie is het merk en type van de auto en gegevens over de uiterlijke staat en het onderhoud zover bekend. Een foto zegt meer dan 1000 woorden dus het is ook verstandig om deze te uploaden. Als alle gegevens compleet zijn dan kan de auto in de veiling geplaatst worden en kunnen de aangesloten autobedrijven beginnen met bieden.

 

Gratis auto verkopen

De gehele autoveiling is gratis. Dit betekent dat je geen kosten maakt bij het aanmelden, ontvangen van het hoogste bod of de verkoop van de auto. Je betaald dus nooit. De aangesloten autobedrijven betalen om mee te kunnen doen en zodoende is het voor de consument kosteloos.

 

Geen addertjes onder het gras

Het hele veilingtraject is vrijblijvend. Je bent dus ook niet verplicht je auto te verkopen wanneer de prijs je niet aanstaat. Het bod mag je namelijk gewoon weigeren. Jij bent en blijft de baas over je eigen auto natuurlijk.

 

Auto verkopen binnen 1 dag

waarde-autoDe autoveiling van AutoVerkopenSnel.be is snel en effectief. De aangesloten autobedrijven krijgen 24 uur de tijd om te bieden en hun laatste bod uit te brengen. Na 24 uur is het hoogst behaalde bod bekend en wordt deze per email kenbaar gemaakt. Ga je meteen akkoord dan is de auto verkocht voor het hoogste bod. Verkopen kost niets dus je hebt gratis de auto verkocht. Ga je niet akkoord dan weet je in ieder geval wat de auto had op kunnen brengen. Ook in dat geval zijn er geen kosten.

 

About admin

Check Also

Top 5 leaseauto’s van 2015

Aangezien het jaar 2015 er alweer een tijdje opzit is het mogelijk om een top …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *