Home / auto / Dagwaarde auto berekenen

Dagwaarde auto berekenen

dagwaarde-autoDe dagwaarde van je auto kun je op meerdere manieren checken. De waarde wil je vaak weten omdat je de auto verkopen wil. Zodoende heb je een richtprijs waarvoor je de auto daadwerkelijk kunt verkopen. Te veel vragen voor je auto levert vaak weinig reacties op. Te weinig vragen voor je auto zou zonde zijn omdat je dan een hoop geld laat liggen. De juiste prijs vragen levert je een goede en snelle verkoop op.

 

De dagwaarde achterhalen

Er zijn meerdere manieren om de dagwaarde  van je auto te achterhalen. Jouw auto is niet dagwaarde-achterhalenvoor iedereen hetzelfde waard. Alleen de particulier die precies op zoek is naar de auto die jij in de verkoop hebt zal je de beste prijs geven. In alle andere gevallen zal je het moeten doen met iets minder. Een feit is wel, hoe meer tijd je hebt, hoe meer je voor de auto kunt krijgen. Er komen namelijk meer potentiële kopers langs gedurende de tijd. De kans dat er iemand tussen zit die iets meer teruggeeft voor jouw auto is daardoor een stuk groter. Snel verkopen betekent in veel gevallen minder geld.

 

Meeste vraagprijzen worden niet gehaald

De dagwaarde achterhalen van je auto kan door bijvoorbeeld te kijken op een advertentiesite. De prijzen die je daar ziet staan is slechts een indicatie. De vraagprijs die iemand neerzet is in veel gevallen geen echte verkoopprijs. In 70% van de gevallen gaan mensen alsnog akkoord met een iets lager bedrag wanneer er een potentiële koper voor de deur staat en er een paar honderd euro vanaf wilt hebben.

 

Wat is mijn auto waard

Je kunt je uiteraard ook wenden tot de website “wat is mijn auto waard .net”. Daar wordt je auto in een keer voorgelegd aan meer dan 5000 autobedrijven welke 24 uur de tijd krijgen om een bod te doen. Het bod dat zij doen verplicht jou niet tot verkopen maar hun wel. Ga jij akkoord met het hoogste bod dan heb je meteen je auto verkocht voor het genoemde bod. Omdat er meer dan 5000 bedrijven zijn die een bod kunnen doen, zit er altijd een goede prijs tussen. Je weet dus niet alleen de dagwaarde van je auto maar ook waarvoor je hem direct kunt verkopen. Het gehele systeem is voor de particulier kosteloos en verplicht je tot niets!

wat-is-mijn-auto-waard

5/5 - (1 stemmen)

About admin

Check Also

Bewindvoering aanvragen in Nijmegen

Wat is bewindvoering In Nederland wordt op jaarbasis  ongeveer zesduizend volwassenen door een rechter onder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *