Home / auto / Auto verkopen 24

Auto verkopen 24

auto-kopenAuto verkopen 24 is een handige site waar je meer informatie kunt vinden over het verkopen van je auto. Er zijn meerdere manieren om dit te doen en deze worden allemaal uitgebreid besproken. Het verkopen van je auto is op zich redelijk eenvoudig en kan vaak dezelfde dag nog! Ook de prijs die je er voor terug krijgt en het gemak variëren per methode. Hieronder krijg je een korte introductie over het verkopen en de mogelijkheden.

 

Verkopen via een advertentiesite

Het verkopen van je auto via een advertentiesite is een van de meest voorkomende methodes bij het verkopen. Alles kun je vanuit huis regelen en je hoeft alleen de deur uit om een paar goede foto’s te schieten van je wagen. Achter de computer pluk je de beste foto’s er tussenuit en schrijft een leuk verhaaltje bij je advertentie. Wat wel belangrijk is, is dat je alle punten opnoemt die de nieuwe koper zou moeten weten. Nieuwe banden bijvoorbeeld is iets wat mensen graag willen weten voordat ze een eventueel bod uitbrengen. De technische staat is voor veel particulieren belangrijk omdat ze niet meteen voor kosten willen komen te staan wanneer zij een auto kopen. Je moet eerlijk zijn met alles. Is er iets kapot of werkt iets niet zoals het zou moeten dan moet je dit melden. Het liefst in je advertentie omdat je de potentiële koper niet pas wil inlichten als hij of zij al op de stoep bij je staat.

 

Verkopen via een autoveiling

auto-verkopenJe kunt natuurlijk ook een auto via een autoveiling verkopen. Dit gaat erg snel en makkelijk. Ook hier wordt als advies gegeven om een paar goede foto’s te maken van je auto en eerlijk te zijn over de staat. Deuken, krassen en gebreken moet je melden om een teleurstelling te voorkomen. De teleurstelling is dat je een goed bod hebt gekregen en de koper opmerkt dat er allerlei zaken niet in de haak zijn. Hierdoor kan zij afzien van het bod en eventueel een nieuwe onderhandeling aangaan. De auto is dan immers voor hen minder waard. Mocht dit gebeuren dan is het altijd raadzaam om contact op te nemen met de tussenpartij, de autoveiling, omdat er ook ontbindende voorwaarde van toepassing zijn.

Meer hierover lees je op de website: https://autoverkopen24.wordpress.com/

5/5 - (1 stemmen)

About admin

Check Also

Theorie examen voorbereiden

Een theorie-examen maken vergt tijd en moeite, je zal immers eerst de theorie moeten leren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *